Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Κοκκινοσκουφίτσα, η αληθινή ιστορία!

Χθες διάβαζα ένα παραμύθι στα παιδιά μου, και, ω, δεν ξέρω για ποιό λόγο, σήμερα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!


Μια φορά κι έναν καιρό, λοιπόν, ο κακός Λύκος έστειλε ένα γράμμα στην Κοκκινοσκουφίτσα, ζητώντας της να τον βοηθήσει να γίνει κι αυτός δημοφιλής μέσα στο δάσος, όπως αυτή, διότι βαρέθηκε να τον μισούν όλοι!


Η καλή μας Kοκκινοσκουφίτσα, αποφάσισε να τον βοηθήσει. Έτσι, του απαγόρεψε να ξαναφάει κρέας (και μια μπριζόλα με κούτσουρο είναι καλή εναλλακτική!), τον έβαλε να κάνει μπάνιο και μετά τον υποχρέωσε να κάνει καλές πράξεις: να οδηγεί το σχολικό λεωφορείο με τα 3 μικρά γουρουνάκια, να πηγαίνει φαγητό στη γιαγιά της και να της κάνει παρέα, να βοηθάει τη μαμά της στις δουλειές του σπιτιού... 

Ο Λύκος, σιγά-σιγά, έγινε πολύ δημοφιλής! Πήγαινε λουλούδια στη μαμά της, έπαιζε χαρτιά με τη γιαγιά κι έβλεπε ποδόσφαιρο με τον κυνηγό! Όλοι τον προτιμούσαν πια από την Κοκκινοσκουφίτσα! Το έγραψαν και οι εφημερίδες! 


Η Κοκκινοσκουφίτσα, έσκασε από το κακό της κι αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα! Διοργάνωσε ένα πάρτυ προς τιμήν του Λύκου κι ετοίμασε, ειδικά για αυτόν, σάντουιτς με κρεατένιο λουκάνικο!
Αποτέλεσμα εικόνας για little red riding hoodΜόλις ο Λύκος το δάγκωσε και θυμήθηκε τη γεύση του κρέατος, γύρισε το μάτι του κι άρχισε να τους κυνηγάει όλους, και πρώτη και καλύτερη την Κοκκινοσκουφίτσα!

Ε, για πείτε μου τώρα: ο Λύκος φταίει που, στο τέλος, ακολούθησε τα φυσικά του ένστικτα ή η κακιασμένη Κοκκινοσκουφίτσα;;;;;;;


marigoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου