Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ο νέος μας διευθυντής.

Και ναι, έχουμε (και πάλι) νέο διευθυντή!

Κύριε Βλάχε, σιδεροκέφαλος στη νέα σας θέση.

Πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθετε γρήγορα και αποτελεσματικά σε όλα τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό στο ΓΧΚ.

Κι εμείς σύμμαχοι, όπου και όπως μπορούμε.


marigoula

10 σχόλια:

  1. Γιώργος Κουλουμβάκης21 Αυγούστου 2014 στις 3:05 μ.μ.

    Μαριγούλα το ανταπεξέλθεται τι το ήθελες. Και αφού μιλάμε για γενικούς διευθυντές, αλήθεια θυμάμαι που μου απήντησες πριν κάμποσο χρονικό διάστημα πως έχετε γενικό διευθυντή και μάλιστα έγραψες και το όνομά του. Αλήθεια γιατί άλλαξε. Γιώργος Κουλουμβάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μαριγούλα θα σου απαντήσει κύριε Κουλουμβάκη? Πλάκα έχεις....

      Διαγραφή
  2. Στη σημερινή συγκυρία όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως εθελοτυφλούμε και στρουθοκαμηλίζουμε ''ελπίζοντας" και "προσδοκώντας" ότι με την παρουσία μας σε ζυθοποιίες, ποτοποιίες, διήμερους και λοιπούς αναξιοπαθούντες αποσταγματοποιούς και με την εξ αποστάσεως πια παρουσία μας σε φορολογικές αποθήκες καυσίμων, θα εξακολουθήσουμε να είμαστε ΓΓΔΕ ξοδεύοντας χρήματα σε αναλώσιμα για τον έλεγχο τροφίμων και νερών, σε διεργαστηριακές δοκιμές, σε δαπανηρές συντηρήσεις και ανταλλακτικά και ευρισκόμενοι σε ένα θολό τοπίο όσον αφορά το εργαστηριακό έργο που παρέχουμε σε άλλους φορείς του δημοσίου το οποίον υπόψη είναι και το μοναδικό που γνωρίζουμε καλά όσο κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν πια, βαρεθήκαμε να ακούμε γκρίνιες. Αγαπητοί φίλοι, σε όλες σχεδόν τις χώρες της ΕΕ υπάρχουν εργαστήρια στο ΥΠΟΙΚ. Ίσως μικρότερα από το δικό μας που όμως έχει και περισσότερες αρμοδιότητες (πχ όλα τα ναρκωτικά και το REACH). Σε κάθε περίπτωση ας κοιτάξουμε τη δουλειά μας ο καθένας να την κάνουμε κατά το δυνατό καλύτερα και ας στα- ματήσουμε την ατέλειωτη κλαούρα. Αν θέλουν ας μας βγάλουν από το ΥΠΟΙΚ στο κάτω-κάτω. Βαρέθηκα να τα ακούω αυτά από την πρώτη ώρα που έμαθα ότι θα διοριστώ στο ΓΧΚ.

      Διαγραφή
  3. Επιτέλους, άμα φύγουμε από το Υπουργείο Οικονομικών, τί θα πάθουμε; θα χάσουμε τα ΔΕΧΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα δεν είναι αν θα είμαστε ΓΓΔΕ αλλά αν θα είμαστε Χημείο. Εσείς οι δύο τελευταίοι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από ότι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν μας εξηγείς? Επί τέλους, πείτε μας, χωρίς μισόλογα ποιες πληροφορίες έχετε!

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω ποτέ συγχαρή γενικό/ή διευθυντή/διευθύντρια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ελπίζω όμως να υπάρξει ένας γενικός/ή διευθυντής/διευθύντρια, για τον οποίο θα αισθανθώ την ανάγκη να τον/την συγχαρώ κατά την αποχώρησή του από αυτή τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλος πάντων, το REACH πια το έχουμε. Αν θέλεις ότι έχουμε μας τα έδωσαν. Τα νερά και τα τρόφιμα δεν τα έχουμε πια. Καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε και να μην είμαστε πικρόχολοι. Η Υπηρεσία μας πια δεν είναι αυτή που ήταν το 1985. Είναι μικρότερη σε προσωπικό και αρμοδιότητες και από ό,τι φαίνεται θα μικρύνει και άλλο στο μέλλον. Είναι κάτι πάνω από εμάς, να μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι εμείς, η ΕΕΧ, ο σύλλογος ή ο όποιος Γενικός μπορεί να κάνει κάτι για να γυρίσει το χρόνο πίσω. Είναι αυτοκαταστροφικό να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Θα έχουμε τα αντικείμενα των ΕΦΚ, τα Τελωνειακά, την Αλκοόλη (ελπίζω) και το REACH (αν το δουλέψουμε αποδεκτά). Θα μείνουμε από δυο τρεις σε κάθε Τμήμα, το καταλάβατε? Παλεύουμε για τις δουλειές μας το καταλάβατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναδελφοι(?) νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ανταλλάσουμε ΑΝΩΝΥΜΑ πικρόχολα σχόλια, πολλά εκ των οποίων (ηθελημένα ή αθέλητα) είναι μερικώς ή ολικώς ανακριβή (για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση). Οποίος έχει κάτι να πει, παρακαλώ με ονοματεπώνυμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή