Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

31η Συνδιάσκεψη: πρώτες πληροφορίες για μέσα μεταφοράς

Για τους από ΑΘΗΝΑ ή μέσω ΑΘΗΝΑΣ:

  1. Με ΙΧ από ΑΘΗΝΑ η απόσταση είναι 130 χλμ και η διάρκεια …..πολύ σχετική! Από Εθνική μπορείτε να μπείτε είτε στην είσοδο της ΘΗΒΑΣ  ή στην είσοδο του ΚΑΣΤΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  2. Το ΚΤΕΛ για ΛΙΒΑΔΕΙΑ έχει πολλά δρομολόγια όλη την ημέρα με οικονομικό εισιτήριο (μηνιαίο εισιτήριο  με επιστροφή περίπου 18 ευρώ) και διάρκεια  ταξιδιού 2 ώρες.
  3. Το ΚΤΕΛ για Λιβαδειά  εκτός από τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων  στην ΛΙΟΣΙΩΝ , μπορείτε να το πάρετε και από  την στάση  του ηλεκτρικού στα ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Όταν ανέβετε στην επιφάνεια – απέναντι στο περίπτερο υπάρχει στάση για τα ΚΤΕΛ- δεν χρειάζεται να πάτε στο σταθμό Λιοσίων.
  4. Η στάση του ΚΤΕΛ στην πόλη της Λιβαδειάς – για τα Ξενοδοχεία ΛΕΒΑΔΕΙΑ και ΜΗΔΕΙΑ είναι στάση ΖΑΠΕΙΟ- ακριβώς κάτω από τα ξενοδοχεία (το ΜΗΔΕΙΑ είναι ακριβώς πίσω από το ΛΕΒΑΔΕΙΑ)
  5. Για το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ που  είναι στην είσοδο της πόλης- η στάση  είναι ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ- απέχει περίπου 200 μέτρα από το ξενοδοχείο προς τα πίσω , δηλαδή θα γυρίσετε τον ίδιο δρόμο προς τα πίσω  -να θυμηθώ να παρακαλέσω το ΚΤΕΛ να σας αφήσει κάτω από το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  εάν  γίνεται.
  6. Για την επιστροφή στην Αθήνα  για τα ξενοδοχεία ΛΕΒΑΔΕΙΑ και ΜΗΔΕΙΑ επίσης το ΚΤΕΛ της Αθήνας είναι κάτω από το ξενοδοχεία.
  7. Υπάρχουν πολλά δρομολόγια τραίνου  όλη την ημέρα από ΑΘΗΝΑ  προς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με στάση στην ΛΙΒΑΔΕΙΑ (6-7). Ο σταθμός του τραίνου είναι 8 χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Θέλει ταξί ή ΙΧ- άρα πρέπει να γνωρίζουμε τι ώρα θα φτάσετε για να φροντίσουμε για την παραλαβή σας.
  8. Η Πάτρα έχει επίσης δρομολόγιο διερχόμενο από και προς Χαλκίδα
  9. Το ίδιο και τα Γιάννενα



Για τους από ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  1. Υπάρχουν αρκετά δρομολόγια  τραίνου όλη την μέρα  που σταματούν στο σταθμό ΛΙΒΑΔΕΙΑ. Θα χρειαστεί να σας παραλάβουμε -άρα ώρα άφιξης είναι απαραίτητη.
  2. Ακόμη και όλα τα ΚΤΕΛ με προορισμό  την ΑΘΗΝΑ και  στάση στο ΚΑΣΤΡΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – πάλι θα χρειαστεί να σας παραλάβουμε.


Πληροφορίες- εκτός από εμάς και στις σελίδες των ΚΤΕΛ και ΟΣΕ, όπως και στα τοπικά τηλέφωνα:
ΚΤΕΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: 22610-28336

ΟΣΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ: 22610-87036

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου