Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Συλλυπητήρια

Αγαπητοί συνάδελφοι,
δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από την ανακοίνωση του θανάτου ενός αγαπητού συναδέλφου μας, του Κώστα Κούτρα που μέχρι χτες κοσμούσε με την καθημερινή του παρουσία τη Χημική Υπηρεσία Λάρισας. Συγκλονιστήκαμε όταν οι συνάδελφοι από τη Λάρισα επικοινώνησαν μαζί μας, για να μας αναγγείλουν τον ξαφνικό χαμό του.

Μας έστειλαν για τον Κώστα ετούτα τα όμορφα λόγια:

«Μετά λύπης σας γνωρίζουμε ότι χθες (Τετάρτη 10-01-2018) εμείς της Χημικής Υπηρεσίας Λάρισας, χάσαμε πρόωρα έναν αξιαγάπητο συνάδελφο, τον Κώστα Κούτρα, 63 ετών οικογενειάρχη, πατέρα δύο παντρεμένων παιδιών και τριών εγγονών. 

Ο Κώστας εργαζόταν ως υπάλληλος στο Ελληνικό Δημόσιο από το 1985, υπηρετώντας στην παλιά ΜΟΜΑ και από το 1992 εντάχθηκε στο δυναμικό της Χημικής Υπηρεσίας Λάρισας.
Άνθρωπος ευχάριστος, ευγενικός, καλοπροαίρετος, γεμάτος καλοσύνη, καλό παιδί και υπέροχος πατέρας. Υπάλληλος ήπιων τόνων, εργατικός, μεθοδικός, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την δουλειά και για την κοινωνία.
Ο Κώστας αναμείχθηκε από τα νεανικά του χρόνια στα κοινά, όπου είχε αξιόλογη δράση και, μεταξύ άλλων, εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος Λάρισας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας και Γραμματέας της Νομαρχιακής
Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών. Από το 2014, ο Κώστας υπήρξε ενεργό μέλος της «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ». 
Έφυγε νωρίς και άφησε σε όσους τον γνώριζαν φίλους, συναδέλφους συγγενείς, ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Χάθηκε αναπάντεχα αλλά από κανέναν μας δεν θα ξεχαστεί, γιατί η αγάπη που απλόχερα χάρισε στον πρόσκαιρο αυτό κόσμο δεν θα σβήσει με τον άδικο θάνατο του.
Οι συνάδελφοι του Γενικού Χημείου του Κράτους σε αποχαιρετούν με μια τεράστια θλίψη στη καρδιά».

Οι συνάδελφοι της Χ.Υ. Λάρισας θα εκπροσωπήσουν όλους μας στο στερνό κατευόδιο του Κώστα και θα διαβιβάσουν στην οικογένειά του τα συλλυπητήριά μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε κι εμείς, με την ευχή να μη θρηνήσουμε άλλες απώλειες ετούτη τη χρονιά. Θα σταλεί στεφάνι στη μνήμη του, ενώ θα πραγματοποιηθεί και σχετική δωρεά.

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου