Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

31η Συνδιάσκεψη υπαλλήλων Γ.Χ.Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ομφαλός της γηςΑφού δεν δύναμαι να γράψω για άλλα κι άλλα, τον τελευταίο καιρό, ας γράψω για την επερχόμενη Συνάντηση των υπαλλήλων του Γ.Χ.Κ.

Φέτος θα πάμε στον "Ομφαλό της Γης".
Και πολύ το θέλουμε....

Οι συνάδελφοι της Χημικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, που έχουν αναλάβει τη Διοργάνωση,  ζήτησαν τη γνώμη μας σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής:

Συνάδελφοι Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους σας.
Η Χημική Υπηρεσία Λιβαδειάς  είπε φέτος το ναι στην διοργάνωση και τώρα πρέπει να βάλει τα δυνατά της να κάνει το καλύτερο για όλους !

Αποτέλεσμα εικόνας για δελφοιΑν και,  μεσούντος του χειμώνα,  η διάθεση μάλλον δεν βοηθά στα ανοιξιάτικα σχέδια, θα ήθελα να παραβλέψετε τον μουντό καιρό, να φανταστείτε τον εαυτό σας άνοιξη στον «Ομφαλό της Γης»  και να μπείτε ενεργά  στην συζήτηση σχετικά με το τριήμερο στο οποίο θα οργανώσουμε  την 31η Ετήσια Συνδιάσκεψη.

Για την επιλογή λοιπόν της επικρατέστερης  ημερομηνίας,  ας λάβουμε υπόψη μας τα εξής:

·         Το Πάσχα φέτος είναι 8 Απριλίου
·         Τα μαθήματα  του Γυμνασίου πέρυσι διήρκεσαν μέχρι 30/05 και ακολούθησαν οι εξετάσεις.
·         Τα μαθήματα του Λυκείου διήρκεσαν πέρυσι   μέχρι 9/5  (με μικρή παράταση του σχολικού έτους).
·         Η εγκύκλιος για τις ημερομηνίες των ενδοσχολικών και πανελλαδικών εξετάσεων για φέτος θα βγει περίπου το Πάσχα-πολύ αργά για σχέδια.
·         Στις 18 Μαϊου  ημέρα Παρασκευή είναι δωρεάν η είσοδος σε όλα τα Μουσεία-επομένως θα έχουμε όφελος 12€ για το Μουσείο-Αρχαιολογικό Χώρο των Δελφών (μην τρομάζετε προαιρετικό θα είναι το ανέβασμα στον αρχαιολογικό χώρο) και 4€ για το Μουσείο του Οσίου Λουκά- άρα η ημερομηνία αυτή φαίνεται να μας δίνει ένα καλό οικονομικό  κίνητρο για να την προτιμήσουμε.
·         Καλό είναι να μην το διοργανώσουμε  πολύ νωρίς,  γιατί πιθανόν ο καιρός να μην είναι σύμμαχός μας και λόγω του μεγάλου πλήθους των συμμετεχόντων, πιθανόν να είναι δύσκολο να εξασφαλίζουμε επαρκώς μεγάλους στεγασμένους  χώρους για όλο το τριήμερο (μην ξεχνάτε - η Αράχωβα έχει υψόμετρο!!)
·         Αργά πάλι , εάν θέλετε,  δεν έχουμε αντιρρήσεις- οι παραλίες μας  στο Κορινθιακό είναι αρκετές, όμορφες και γραφικές.

Ας δηλώσουμε λοιπόν τα τριήμερα που μας βολεύουν και ας αποφασίσει η πλειοψηφία,  ελπίζοντας ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους γονείς που έχουν παιδιά με υποχρεώσεις την περίοδο αυτή.
*  Με την ελπίδα να συμφωνήσουν οι περισσότεροι.
*  Με την ευχή οι γενικότερες δυσκολίες να μην μας χαλάσουν την διάθεση
*   Με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο –όπως άλλωστε συμβαίνει χρόνια τώρα με όλες τις διοργανώσεις.

Αν έχετε κάποια ιδιαίτερη σκέψη για την ημερομηνία διεξαγωγής, επικοινωνήστε στο email ageroulia@gmail.com που θα είναι και το email επικοινωνίας της συνάντησης, λοιπόν!

marigoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου