Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

29η Συνάντηση στη Χίο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σημαντικός αριθμός συναδέλφων ανταποκρίθηκε και δήλωσε πρόθεση συμμετοχής στην ετήσια συνάντηση μας.  Γεγονός που, πέραν της αυξημένης ευθύνης για την ορθή διοργάνωση, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της συνάντησης.

Σχέδιο προγράμματος συνάντησης:
Παρασκευή 27 Μαΐου έως και Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέα ΜονήΤην Παρασκευή θα λάβει χώρα η πρώτη εκδρομή για Νέα Μονή, Ανάβατο, Αυγώνυμα και Λαγκάδα, από το πρωί έως το μεσημέρι.
Η Νέα Μονή είναι ιστορικός τόπος για τη Χίο και πρόκειται για το αρχιτεκτονικό «δίδυμο» της Μονής Δαφνίου. Ο Ανάβατος έχει χαρακτηριστεί ο «Μυστράς του Αιγαίου». Η Λαγκάδα, όπου προγραμματίζουμε να έχουμε γεύμα, είναι ένα από τα ψαροχώρια της Χίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαστίχας Χίου
Το Σαββάτο η συνάντησή μας θα γίνει στο πλαίσιο της εκδρομής στα Μαστιχοχώρια, στο Μουσείο της Μαστίχας, όπου και θα είμαστε οι πρώτοι χρήστες των εγκαταστάσεων, δέκα ημέρες προ των εγκαινίων του. Με τη λήξη της συνάντησης και αφού θα έχουμε ξεναγηθεί στο Μουσείο, θα επισκεφθούμε τα Μεστά και το Πυργί, όπου και θα γίνει το γεύμα. Πρόκειται για δύο από τα χαρακτηριστικότερα Μεσαιωνικά Καστροχώρια, στο τόπο παραγωγής της Μαστίχας Χίου.
Το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το δείπνο.

Αποτέλεσμα εικόνας για καστρο χιουΤην Κυριακή για όσους το επιθυμούν προγραμματίζουμε μία περιήγηση στον Κάμπο της Χίου, διατηρητέο αγροτοοικιστικό σύνολο, όπου θα μπορέσουμε να δούμε χαρακτηριστικά οικήματα ή να περιηγηθούμε στο Κάστρο της Χίου που είναι εντός της πόλης.


Παρακαλούμε  οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν να υποβάλλουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής όσο το δυνατό πιο σύντομα (κατά προτίμηση μέχρι το τέλος Μαρτίου), ώστε να μπορέσουμε να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα.
Οι συνάδελφοι που έχουν δηλώσει πρόθεση συμμετοχής παρακαλούνται να μας ενημερώσουν με τη συνημμένη φόρμα μόνο για μεταβολές σε σχέση με την αρχική τους φόρμα.


Όπως, έχουμε ενημερώσει, η εκδρομή στη Σμύρνη είναι εκτός προγράμματος συνάντησης και για αυτό το λόγο θα γίνει με ευθύνη του κάθε συναδέλφου που επιθυμεί να συμμετάσχει.
Επειδή μας ζητήθηκε από πολλούς συναδέλφους κάναμε μία σχετική προεργασία για την πραγματοποίηση της εκδρομής πριν τη συνάντηση για την Πέμπτη 25 Μαΐου, από την οποία σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία:
Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από την προηγούμενη ημέρα. Κατά συνέπεια θα σας ζητηθούν στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου, προκειμένου το γραφείο να είναι σε θέση να τα εκδώσει.
Το κόστος για τη μεταφορά μετ’ επιστροφής (καραβάκι στον Τσεσμέ, μετακίνηση με πούλμαν στη Σμύρνη) και ξεναγό – συνοδό είναι 35 € (συν την είσοδο στο τελωνείο της Τουρκίας, που αυτή τη στιγμή είναι 2 €).
Το ακριβές πρόγραμμα (πχ αν θα υπάρξει στάση στον Τσεσμέ, επίσκεψη σε σημεία ενδιαφέροντος κατά τη διαδρομή πχ στο σπίτι που γεννήθηκε ο Σεφέρης κα) θα το καθορίσουν οι συνάδελφοι που θα συμμετέχουν επιτόπου σε συνεννόηση με τον ξεναγό/γραφείο.
Η αναχώρηση είναι το πρωί της Πέμπτης περί τις 08.00 και η επιστροφή  περί τις 18.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Τις ακριβείς ώρες θα τις μάθετε από το τουριστικό γραφείο. Σημείο συνάντησης θα μπορούσε να είναι η είσοδος του τελωνείου, στο σημείο που αναχωρούν τα καραβάκια για Τουρκία.
Κατά συνέπεια , όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν την εκδρομή για την Πέμπτη 25/5 να επικοινωνούν με το γραφείο τουρισμού KANARIS tours, λέγοντας ότι είναι από το ΓΧΚ, στα στοιχεία: info@kanaristours.gr, τηλ.: 2271042490, fax: 2271021411, κιν.: 6942234323,  www.kanaristour.gr όπου μας έδωσε τα παραπάνω στοιχεία και τιμή.

Καλή αντάμωση στη Χίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου