Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

29η ετήσια συνάντηση των υπαλλήλων του ΓΧΚ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Αποτέλεσμα εικόνας για χιος
Η 29η ετήσια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Χίο από Παρασκευή 27 Μαΐου έως Κυριακή 29 Μαΐου 2016.

Προκειμένου να μπορέσουμε να οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα, καθώς και για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατό χαμηλότερες τιμές, παρακαλούμε όσες και όσοι συνάδελφοι προτίθενται να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν τη συνημμένη φόρμα «πρόθεσης συμμετοχής» και να μας την αποστείλουν (κατά προτίμηση ηλεκτρονικά) έως τις 29.02.2016, ώστε να γνωρίζουμε κατά προσέγγιση τον αριθμό των συμμετεχόντων. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση/οριστική δήλωση συμμετοχής.

Αποτέλεσμα εικόνας για χιος χωρα
Στον αρχικό σχεδιασμό μας βρίσκονται δύο εκδρομές: Μία την Παρασκευή και μία το Σαββάτο, με τη συνάντηση να λαμβάνει χώρα στο Σαββάτο στο πλαίσιο εκδρομής στο Μουσείο Μαστίχας (που βρίσκεται εκτός πόλεως Χίου).

Επίσης, σας αποστέλλουμε συνημμένα και ενημέρωση για τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές διασυνδέσεις της Χίου με την ηπειρωτική χώρα και άλλα νησιά προς διευκόλυνσή σας.

Καλή αντάμωση
Αυτοτελές Γραφείο Χημικών Υπηρεσιών Χίου


ΥΓ: Επειδή αρκετοί συνάδελφοι ρωτούν για την πιθανότητα επίσκεψης στη Σμύρνη, ενημερώνουμε ότι αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συνάντησης. Όμως, εκτός προγράμματος, θα μπορούσαμε την Πέμπτη 26 Μαΐου να οργανώσουμε μία τέτοια επίσκεψη, αν υπάρχει ικανός αριθμός συναδέλφων που θα ήθελε να λάβει μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου