Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση

της
ΔΑΚΕ Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών

Μετά την με αρ. πρωτ. ΔΔΑΔ ΑΓΔΕΘ 1026425 ΕΞ2015/27-2-2015 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών με την οποία καθορίστηκε η 28-3-2015 ως ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων για το Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών, η ΔΑΚΕ θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σας και να σας δηλώσει ότι:
Η ΔΑΚΕ στηρίζει τις νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες εκλογής όχι μόνο στο επίπεδο των Α΄βάθμιων Συλλόγων αλλά και στο επίπεδο της κρίσιμης εκπροσώπησης στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
Η ΔΑΚΕ πιστεύει ότι η αναβολή ή παράταση των εκλογικών διαδικασιών δεν είναι προς το συμφέρον των συναδέλφων. Τα αιτήματα που ήδη εκκρεμούν είναι πολλά αλλά και κρίσιμα τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών που εκπροσωπούνται στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών.
Με αυτό το σκεπτικό, η παράταξή μας κατέθεσε έγκαιρα και εμπρόθεσμα ψηφοδέλτιο υποψηφίων για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων για το Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών. Άλλες παρατάξεις ή μεμονωμένοι υποψήφιοι που δεν το έπραξαν, δεν αφορά τη ΔΑΚΕ.
Θεωρούμε ότι θα αποτελεί ωμή παραβίαση των νόμιμων διαδικασιών η οποιαδήποτε προσπάθεια, από όπου κι αν προέρχεται, με σκοπό να παρεμποδιστεί η εφαρμογή της νόμιμης οδού των εκλογικών διαδικασιών.
Η ΔΑΚΕ με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων μας αλλά και των  Υπηρεσιών που εκπροσωπούνται στο Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ΠΑΡΩΝ στις διαδικασίες ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων για το Α΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Γ.Γ.Δ.Ε. του Υπουργείου Οικονομικών.


ΔΑΚΕ Α΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου της ΓΓΔΕ του Υπουργείου Οικονομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου