Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Τελευταίες τροποποιήσεις του Νόμου 2969/2001.

 Για όσους ενδιαφέρονται για τις τροποποιήσεις του Νόμου 2969/2001, κατόπιν της Ενσωμάτωσης στην ελληνική νομοθεσία της Οδηγίας (ΕΕ) 2020/1151 και της Οδηγίας (ΕΕ) 2021/1159, να σας ενημερώσω ότι και η διαβούλευση τελείωσε (την είχαμε αναφέρει εδώ) και ο Νόμος έχει τυπωθεί και τεθεί σε ισχύ.
Ο Νόμος, λοιπόν, είναι ο 4916/2022 (ΦΕΚ 65/Α/2022) και τα σχετικά άρθρα είναι στο μέρος Γ'. Μπορείτε να τον δείτε στα γρήγορα εδώ ή να τον ψάξτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου.

marigoula

6 σχόλια:

  1. Για άλλη μια φορά, σ' ευχαριστούμε Μαριγούλα! Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω πως έκανα για μια ακόμη φορά την κωδικοποίηση του ν. 2969/2001 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις, γιατί αλλιώς προσωπικά δεν βγάζω άκρη με ένα νόμο με τόσες πολλές τροποποιήσεις. Αν κάποια/ος συνάδελφος κρίνει ότι μπορεί να του χρησιμεύσει, πολύ ευχαρίστως να του τον στείλω, άλλωστε θα ήταν χρήσιμες παρατηρήσεις και διορθώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πώς με τις κωδικοποιήσεις σου γλυτώνουμε πολύ χρόνο! Ευχαριστούμε κι εμείς Αλεξάνδρα!

      Διαγραφή
  2. Έχω από καιρού, πετάξει στον κάλαθο το αρχικό κείμενο, και το έχω αντικαταστήσει με το έγχρωμο της Αλεξάνδρας και του Διαμαντή. Πολύ πιο χρηστικό. Φοβάμαι όμως πως η παλλέτα των χρωμάτων του Word ίσως αποδειχθεί ανεπαρκής για να καλύψει τις αλλαγές που (έρχονται??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνάδελφε, Μανώλη, έχεις απόλυτα δίκιο. Δυσκολεύτηκα πολύ την τελευταία φορά να βρώ ένα διακριτό χρώμα (διάλεξα το σκούρο κόκκινο, χωρίς να με ικανοποιεί απολύτως). Την επόμενη φορά περιμένω σχετικές προτάσεις.

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα να επισημάνω πως ο συνάδελφος Χάρης Παπαδόπουλος από την Ξάνθη έκανε επίσης μια κωδικοποίηση του ν. 2969/2001 με πολύ ενδιαφέροντα τρόπο, κατά την γνώμη μου πιο "οργανωμένο" από τον δικό μου πιο "απλοϊκό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή