Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Αναδρομή στο παρελθόν...


Κοίταζα κάτι παλιές αναρτήσεις..
Για άλλο έψαχνα άλλο βρήκα.

10 Φεβρουαρίου 2015 κι είχα κάνει μια ανάρτηση με τίτλο Γιατί εμείς μόνο και κανείς άλλος;
Πέρασαν 3 χρόνια κι η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος έχουμε πετρέλαιο....... 

Είπαμε, μόνο για τα γραφεία. Τα όργανα στα εργαστήρια είναι σε μόνιμη ψύξη... (Απορώ γιατί όταν ρώτησα τον τεχνικό γιατί δε δουλεύει όπως πρέπει η στήλη της ιοντικής, στην ερώτησή του "μήπως την έβαλες στο ψυγείο;" εγώ απάντησα "όχι"........)

Πέρασαν 3 χρόνια, και η "Συμφωνία-Πλάισο" για το service των οργάνων είναι σε ισχύ. Α!, τα δικά μας όργανα που έχουν πρόβλημα και λειτουργούν με κάθε δυνατή πατέντα και καμάτζο, δεν είναι στη Συμφωνία....... Ή γιατί δε συμμετείχε η εταιρεία (Γερμανοί άνθρωποι πώς και γιατί να πάρουν μέρος...) ή γιατί δεν πληρούσαν τα προσόντα οι αντιπρόσωποι ή γιατί κρίθηκε πως δεν πληρούσαν τα προσόντα οι αντιπρόσωποι, από συναδέλφους που θέλαν να τηρήσουν αυτολεξεί το γράμμα του νόμου χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός δεν καλύπτει κάθε περίεργη περίπτωση.....
Κι έτσι εμείς μείναμε πάλι χωρίς επιδιόρθωση, χωρίς ανταλλακτικά και σε λίγο στερεύουν κι οι πατέντες...

Αποτέλεσμα εικόνας για let me do my jobΚαι μέσα σε όλα έχουμε και την αύξηση των καθημερινών εργασιακών απαιτήσεων για διάφορους λόγους π.χ. εξαιτίας αλλαγών στη νομοθεσία, συμμετοχή σε προγράμματα ή απλά γιατί κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι ζητάει πράγματα που δεν σου επιτρέπουν ευελιξία αλλά σε γεμίζουν γραφειοκρατικές πρακτικές άλλων εποχών. Για να το πω απλά "εδώ ο κόσμος καίγεται βαρκούλες αρμενίζουν".

Ναι, προτιμώ να ασχολούμαι με την ουσιαστική δουλειά μου. 
Μου αρέσει ρε γαμώτο, πώς να το κάνουμε......

marigoula

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου