Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

30η Συνδιάσκεψη Συλλόγου Εργαζομένων ΓΧΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

ύστερα από την περσινή συνάντησή μας στη Χίο, έφτασε ο καιρός να ξαναβρεθούμε και να τα π(ι)ούμε από κοντά στην Πρέβεζα. Το θέμα της συνδιάσκεψης είναι εξαιρετικά επίκαιρο (Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Γ.Χ.Κ. ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε. ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2020) – υπενθυμίζουμε ότι περιμένουμε εισηγήσεις από θαρραλέους ομιλητές!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές της συνδιάσκεψης για τον κόπο που έχουν καταβάλει για να την προετοιμάσουν.


Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το πρόγραμμα της συνάντησης φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον και εκτίνεται από την Παρασκευή το πρωί έως την Κυριακή το μεσημέρι, με εκδηλώσεις στη Λευκάδα, την Πάργα και την Πρέβεζα, που καλύπτουν επισκέψεις σε φυσικές ομορφιές και αρχαιολογικούς χώρους.

Σε όσους συναδέλφους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη συνάντηση, ευχόμαστε να τα καταφέρουν την επόμενη φορά! Με κείνους που συμμετέχουν, δίνουμε ραντεβού στην Πρέβεζα στις 9:30 το πρωί με πρώτο προορισμό τη Λευκάδα.

Παρακαλούμε τους Διευθυντές των Υπηρεσιών να επιτρέψουν στους συναδέλφους να συμμετέχουν στη συνδιάσκεψη χωρίς να κάνουν χρήση της κανονικής τους άδειας ως είθισται.

Με συναδελφική εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου                                Η Γενική Γραμματέας
Δρ Ηλίας Κακουλίδης                                      Αλεξάνδρα Μουρκόγιαννη

210 - 6479137                                                       210 3375048

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου