Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Άσχετο αλλά χρήσιμο...

Αποτέλεσμα εικόνας για τηλεφωνικοί αριθμοί ενοχλητικοίΣε πρόσφατη συζήτηση με συνάδελφο ενημερώθηκα ότι η Cosmote στέλνει μηνύματα από τον αριθμό 54601, χρεώνοντας τον παραλήπτη με 2,0672 ευρώ ανά μήνυμα!

Ψάχνοντας βρήκα, μάλιστα και σχετική ανακοίνωση της εταιρείας (πατήστε εδώ).
Αν είσαι από τους άτυχους που δεν διαβάζουν όλα τα μηνύματα στο κινητό τους μπορεί να φτάσεις να σου έχουν στείλει 50-100 μηνύματα, χρεώνοντάς σε, χωρίς να έχεις κάνει ποτέ σχετική αίτηση για τη σχετική...υπηρεσία! Διότι, λέει, ότι στο πρώτο μήνυμα έλεγε να απαντήσεις ΟΧΙ για να σταματήσει η περαιτέρω αποστολή μηνυμάτων...

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ
logoΣε παρόμοιες περιπτώσεις διεκδικήστε το δίκιο σας, πρώτα μέσω της ίδια εταιρείας και μετά μέσω της "Εθνικής Επιτροπής Τηλεποικοινωνιών και Ταχυδρομείων"

(Αν κάποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα, ας επικοινωνήσει ώστε να του δώσει ο συνάδελφος που ασχολήθηκε οδηγίες)
Επίσης, για κάθε παράξενο τηλέφωνο που σας παίρνει και σας σπάει τα νεύρα (εισπρακτικές, ενημερωτικές, κτλ κτλ) το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψάξτε τον αριθμό στο google. Υπάρχουν site που θα σας πουνε ακριβώς ποιοί είναι και πόσο ενοχλητικοί είναι!
Ποιό συγκεκριμένα, υπάρχουν, για παράδειγμα, τα
www.stopting.gr 

www.tilefonikos-katalogos.gr

απόλυτα ενημερωμένα... (αν έχετε και νεύρα διαβάστε τα σχόλια!!!)

Γενικά, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας.......

marigoula

1 σχόλιο:

  1. Αξίζει, νομίζω, τον κόπο να αναφέρω ότι μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, έγγραφες ενστάσεις και γενικά πολλή προσπάθεια, μάλλον θα υπάρχει αίσιο τέλος. Οι χρεώσεις θα αφαιρεθούν και από την πλευρά μου δεν αποδέχομαι ότι είχε γίνει η σχετική εγγραφή και μάλλον τείνουν να το παραδεχθούν. Χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή