Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Θέμα της 28ης Συνδιάσκεψης του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Χ.Κ.

Καλημέρα σε όλους μας!
Αποτέλεσμα εικόνας για καλο πασχαΓια να μη μείνουμε χωρίς homework τις ημέρες των διακοπών του Πάσχα, μας δίνουμε το θέμα της συνάντησης προς προβληματισμό:
ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (Π.Δ. 111/14)
Μισός χρόνος από την εφαρμογή του...

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα!!!

8 σχόλια:

  1. Ελπίζω αυτό το θέμα να "συγκινήσει" όσους μέχρι τώρα κρίνουν και μιλάνε για το Χημείο από μακριά και εκ του ασφαλούς. Ευκαιρία να έρθουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους δημόσια ή κατ'ιδίαν, να γνωρίσουν το "άγνωστο" όπως αποδεικνύεται σε αυτούς Χημείο και τους ανθρώπους του και να ακούσουν επιτέλους και τον αντίλογο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά! Γι' αυτό πρέπει να υπάρξει το κατάλληλο κλίμα που θα ευνοεί την ελεύθερη συμμετοχή των συναδέλφων στη συζήτηση, γιατί πέρυσι στη Λάρισα, διαφάνηκε μια αντίθετη τάση.

      Διαγραφή
    2. Να υπογραμμίσω κι εγώ το ελεύθερη ...... και με λογικά επιχειρήματα όμως (με βάση την κοινή λογική) γιατί μια λογική του παραλόγου έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος. (βλ, συνάντηση Λάρισας)

      Διαγραφή
    3. Μήπως να συζητηθεί η Ανεξάρτητη Αρχή της ΓΓΔΕ

      Διαγραφή
    4. Καλύτερα να απευθυνθείς κατευθείαν στο Σύλλογο ή στην Υποδ/νση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει τη Συνδιάσκεψη.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητή Μαριγούλα, κακώς απευθύνθηκα στον "ετεροπολικό" δε θα ξανασυμβεί

      Διαγραφή
    6. Κακώς δεν απευθύνθηκες στον ΕΤΕΡΟΠΟΛΙΚΟ. Απλά, θα πρέπει εγώ να κάνω το μεσάζοντα προς την οργανωτική επιτροπή, προτείνοντας το, προκειμένου να συζητηθεί ένα τέτοιο θέμα. Αν για λόγους ανωνυμίας δε θέλεις, μπορώ να το κάνω κι εγώ, αν και δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανωνυμίας. Κια βέβαια, φαντάζομαι ότι μπορεί το θέμα να τεθεί και επιτόπου! Χωρίς παρεξήγηση!

      Διαγραφή
    7. Επίσης, αν θέλεις, μπορείς να εκφράσεις την άποψή σου, σχετικά, στέλνοντάς την μου ώστε να την "ανεβάσω¨ως κανονική ανάρτηση!

      Διαγραφή