Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία 20-2-2013


 

Συνάδελφοι,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να συμμετέχει στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, γιά αύριο 20-02-2013 και να δώσει το αγωνιστικό παρόν στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν. Πιστεύουμε ότι ως εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα βρισκόμαστε σε πολλή δεινή θέση και όποια αδράνεια απέναντι στα προβλήματα που προκύπτουν είναι επικίνδυνη.

Στηρίζουμε την απόφαση της ΑΔΕΔΥ που μας καλεί να αγωνιστούμε γιά να σταματήσει:
§  Η πολιτική των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στο Δημόσιο Τομέα, επισημαίνοντας ότι αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων δεν πρέπει αφενός να μετατραπεί σε μια νέα διαδικασία απαξίωσης των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα και αφετέρου να αποτελέσει «άλλοθι» για την πραγματοποίηση χιλιάδων νέων απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, οι οποίες προβλέπονται στο μνημόνιο.
§  Η συνεχής υπονόμευση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Κοινωνικών Αγαθών. Η πολιτική της Τρόικας και της Κυβέρνησης οδηγεί σε δραματική συρρίκνωση τη Δημόσια Υγεία, υπονομεύει τη δημόσια και δωρεάν παιδεία και κατεδαφίζει το Δημόσιο Ασφαλιστικό Σύστημα.
§ Η δραματική μείωση των συντάξεων, η εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ, που δρομολογείται μέσω νέων οδυνηρών παρεμβάσεων, οι οποίες σχεδιάζονται για την επόμενη διετία.
§  Η συνεχής αφαίμαξη των εισοδημάτων. Μετά τις μνημονιακές περικοπές που φθάνουν πλέον στο 50% στο Δημόσιο Τομέα, οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με νέες πραγματικές μειώσεις εξαιτίας της νέας φορολογικής επιδρομής, αδυνατώντας να έχουν μια στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 

                      

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ


   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                        Ευγενία Λαμπή           Αλέκα Μουρκόγιαννη


         
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                         
ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ                                          
Αναστ. Τσόχα 16
Αθήνα 115 21
Τηλ. 210 6479115,116
Τηλ. Προέδρου: 210 6479261


2 σχόλια:

  1. Να αναφερθεί ποιοί συμφώνησαν με την συμμετοχή στην απεργία και ποιοί όχι καθώς και η επιχειρηματολογία τους.Συμμετοχή στην απεργία απο Γιάννενα :κλασσικά πιά μόνον εγώ
    Μπαζάκας Κωνσταντίνος Χ.Υ. Ιωαννίνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρέσουν οι αριστερές απόψεις περί προσωπικών δεδομένων...θα τους τιμωρήσεις συνάδελφε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή