Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Οι συνάδελφοι της ΧΥ Πειραιά αποχαιρετούμε τον Γιώργο Σπυρόπουλο

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πριν δύο μέρες αποχαιρετίσαμε τον Γιώργο μας.

Για όλους μας ήταν  το πιο φωτεινό παράδειγμα συναδέλφου όχι μόνο για την άρτια επιστημονική και επαγγελματική του κατάρτιση όσο για τον χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, το ευπροσήγορο και την πραότητα που διέθετε.

Ήταν για όλα αυτά τα χρόνια ο υπεύθυνος ποιότητας της Υπηρεσίας μας, όμως πάνω από όλα για μας ήταν το πρότυπο ποιότητας ανθρώπου και συναδέλφου.

Είμασταν ευλογημένοι που τον  είχαμε κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια. Προστρέχαμε στον Γιώργο για ότι δύσκολο θέμα είχαμε να αντιμετωπίσουμε επιστημονικά γιατί ξέραμε ότι θα βρίσκαμε  βοήθεια. Ήταν το backup του σκληρού δίσκου της ιστορίας της Υπηρεσίας μας. Θυμόταν τα πάντα από τότε που πρωτοήρθε στον Πειραιά το 1992 και μείς μαθαίναμε όλοι από τον Γιώργο. Μαθαίναμε από πρότυπα εργαστηριακής πρακτικής έως πρότυπα συναδελφικής συμπεριφοράς και αλληλεγγύης. ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ!!!

Όταν τον  συναντούσαμε κάθε πρωί με την εργαστηριακή ποδιά του να καταγράφει τις θερμοκρασίες στους χώρους των εργαστήριων, μας έστελνε την πιο ζεστή καλημέρα της μέρας με ένα πλατύ αληθινό χαμόγελο.

Το πρωί της Δευτέρας μας περίμενε πάντα κάποιο γλυκό φτιαγμένο από τα χέρια του στο κουζινάκι του πρώτου ορόφου, έτσι για το καλωσόρισμα της εβδομάδας.

Το φθινόπωρο και την άνοιξη που άνθιζαν τα λουλούδια στην αυλή του κήπου του, αγαπούσε να μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα του χρυσάνθεμα και τα  τριαντάφυλλα  που τα άφηνε σε ποτήρια ζέσεως  στα γραφεία μας.

Η Υπηρεσία μας θα είναι πιο φτωχή χωρίς εσένα, πιο σκοτεινή χωρίς το φωτεινό χαμόγελό σου, άδεια από την χαρά  που σκόρπιζε η ευγενική σου ψυχή.

Αγαπημένε μας Γιώργο ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν θα είσαι πιά μαζί μας. Τα λόγια δεν αρκούν για να  περιγράψουν τον πόνο μας και την μεγάλη θλίψη για τον πρόωρο και άδικο χαμό σου. Η προσφορά σου στην ΧΥ Πειραιά και στους συναδέλφους σου είναι ανεκτίμητη και η απουσία σου αφήνει ένα κενό δυσαναπλήρωτο.

θα  βρίσκεσαι πάντα στις καρδιές όλων μας.

 

Οι συνάδελφοί σου από την Χ. Υ. Πειραιά σε αποχαιρετούν

Καλό παράδεισο 

1 σχόλιο:

  1. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του αγαπητού συναδέλφου Γιώργου Σπυρόπουλου που τόσο άδικα έφυγε, λίγα χρόνια πριν αποχωρήσει από την Υπηρεσία. Είναι απώλεια για το ΓΧΚ να φεύγει ένας έμπειρος υπάλληλος με έντονη παρουσία στο χώρο του, το Χημείο χάνει ένα κομμάτι του εαυτού του. Οι λίγες συναντήσεις και συζητήσεις που είχαμε μαζί στον Πειραιά όταν υπηρετούσα εκεί , σε άλλη Διεύθυνση, με έκαναν να εκτιμήσω τον συνάδελφο ως άνθρωπο και είναι σίγουρο ότι η θέση του είναι αναντικατάστατη! Καλό σου ταξίδι Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή