Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ύποπτοι φάκελοι και Γ.Χ.Κ.

Σε αντίθεση με τη χθεσινή ανάρτηση, σήμερα θα σας γράψω για την υπόθεση των φακέλων που στάλθηκαν σε διάφορα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή, στις 10 Ιανουαρίου, το Γενικό Χημείο του Κράτους τέθηκε άμεσα  σε κατάσταση ετοιμότητας, προκειμένου να ελεγχθεί το περιεχόμενο των φακέλων και συγκλήθηκε η προβλεπόμενη ομάδα διαχείρισης από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Στις 11 Ιανουαρίου, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με Δελτίο Τύπου, έχει ήδη πάρει αναλύσεις και εξηγεί ότι "σε κανένα φάκελο δεν βρέθηκε σκόνη ή άλλες ουσίες πέραν των ερεθιστικών ουσιών που ανιχνεύθηκαν στο αρχικό δείγμα"
Ένα ακόμη Δελτίο Τύπου βγαίνει στις 14 Ιανουαρίου και δηλώνει την ολοκλήρωση των αναλύσεων των 21 δειγμάτων και τα οριστικά αποτέλέσματα αυτών.
Είμαι σίγουρη ότι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι, πέρασαν ένα-δύο 24ώρα στο Χημείο, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στην κρισιμότητα και την ταχύτητα της υπόθεσης. Και για αυτό τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια

Το όνομα του Γενικού Χημείου του Κράτους είναι πάντα πολύ ισχυρό και αδιαμφισβήτητο σε ώρες κρίσιμων αναλύσεων.

marigoula

ΥΓ. Ουδεμία σχετική αναφορά δεν υπάρχει, πάντως στην ιστοσελίδα μας, ούτε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ...... 

2 σχόλια:

  1. Επίσης, μερικοί ακόμη συνάδελφοι ταξίδεψαν όλη τη νύκτα με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις διασχίζοντας πολύ μεγάλες αποστάσεις για να συλλέξουν και μεταφέρουν τα ύποπτα δείγματα στο Χημείο στην Αθήνα.
    Νομίζω πως το ευχαριστήριο μήνυμα της Γενικής Διευθύντριας αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την ανταπόκριση της Υπηρεσίας μας εν γένει σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης (για να μη μένουμε μόνο στα αρνητικά).
    Και κάτι ακόμη: ο όλος χειρισμός από πλευράς της Γενικής Διευθύντριας που συνδύασε την ευγένεια με την αποτελεσματικότητα είναι μια πολύ καλή αρχή για τη θητεία της και της ευχόμαστε τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά όλα αυτά που γράφεις είναι πολύ σπουδαία και καλά που μας τα έγραψες εσύ διότι εμείς εδώ στα ...μακρυνά επαρχιακά μέρη ιδέα δεν έχουμε....

      Διαγραφή