Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις Ιανουαρίου 2015



       Αγαπητοί φίλοι –φίλες καλή χρονιά.

Παγωνιά και έντονα καιρικά φαινόμενα. Τα χιόνια και οι πάγοι στις πλατείες και η ανικανότητα των Δημοτικών Αρχών να τα απομακρύνουν αποτρέπουν τις παραδοσιακές εκλογικές συναθροίσεις.

Ωστόσο, έντονες κακοφωνίες παρατηρούνται στα προεκλογικά παράθυρα:

  • Ο Επίτιμος προβλέπει και τις επτά πληγές του Φαραώ σε περίπτωση ανάρρησης του Τσίπρα στην πρωθυπουργία (φτού…). Στην Κουμουνδούρου διοργανώνεται αμέσως εξορκισμός και διαβάζονται ευχές κατά της βασκανίας.
  • Ο Άδωνις εισάγεται εκτάκτως στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με ρήξη των φωνητικών χορδών. Τελικά του μεταμοσχεύεται λειτουργικότερος για την περίπτωση του φάρυγγας από κόκορα.
  • Ο Λαφαζάνης υπόσχεται υπαγωγή της Ελλάδας στη ζώνη του Γουάν σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με την Ευρωζώνη.
  • Ο Σαμαράς αποκαλύπτει, προκαλώντας γενική θυμηδία στο πάνελ, ότι η συμπεριφορά της Τρόικας κατά την αξιολόγηση του 9-11/2014 ήταν συμφωνημένη προβοκάτσια για να εκτεθεί η αντιπολίτευση. Εξαγγέλλει κλείσιμο της διαπραγμάτευσης χωρίς νέα μέτρα, αναδιάρθρωση του χρέους με επιμήκυνση στα 300 χρόνια, αύξηση 50% στους ενστόλους και ανάπτυξη “κινεζικού τύπου”,  9,5 % τo 2015.   
Οι υποψήφιοι των εκλογών εξαντλούν κάθε μέσον για να προσελκύσουν ψηφοφόρους:
  • Ο Λοβέρδος μοιράζει συλλεκτικές γραβάτες του στους επισκέπτες του εκλογικού του κέντρου.

  • Ο Παπανδρέου αποστέλλει σε παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ t-shirts με τον Ποντικομικρούλη και τον Μπομπ Σφουγγαράκη.
  • Ο Βενιζέλος κάνει τη δίαιτα της ΝΑΣΑ,  χάνει 125 κιλά σε πέντε ημέρες και φωτογραφίζεται με κατακομμένους κοιλιακούς στο “Muscles Magazine” (Μαριγούλα, ρίξε εικονογράφηση παρακαλώ…. άντε να σε δω…. ). 
  • Η Σκάρλετ Γιόχανσον καλείται στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σκανδαλοθηρικά περιοδικά αφήνουν υπαινιγμούς για πιθανή σχέση της με ζεν πρεμιέ έλληνα πολιτικό.

  • Η Ραχήλ στέλνει μαζί με το προεκλογικό της υλικό μαξιλαράκια ραμμένα από ρετάλια του περίφημου παλτό της που μύριζε ο Ψαριανός στη Βουλή.

Έντονα ανοιγοκλεισίματα της ψαλίδας παρατηρούνται στις δημοσκοπήσεις. Για πρώτη φορά στα ελληνικά καφενεία γίνονται εκτενείς αναλύσεις για την αβεβαιότητα των δημοσκοπικών μετρήσεων, με τους πρώην σεισμολόγους, διεθνολόγους, οικονομολόγους, συνταγματολόγους και αρχαιολόγους “ειδήμονες” να μετατρέπονται πλέον σε μετρολόγους.
            

Φίλοι μου,  πυκνό σύννεφο σκεπάζει τα αποτελέσματα των εκλογών. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο αν και εφόσον ασημώσετε (καλά Μαριγούλα, fifty – fifty, εντάξει) θα διακόψω το πρόγραμμα του ΕΤΕΡΟΠΟΛΙΚΟΥ και θα  επανέλθω με “έκτακτο δελτίο θυέλλης”.

Yours,


Kazamias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου