Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Κλείσαμε τα δέκα!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας.
Μήπως σας θυμίζει κάτι η σημερινή ημερομηνία;


Βγάλτε δέκα χρόνια παρακαλώ...

Βαγγέλη, Φωτεινή, Εύη, Φραγκίσκα, Ρένια, Γιώργο, Νεκτάριε κι άλλοι 42 εκλεκτοί μας συνάδελφοι.....

Η ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ διορισμού μας είναι βρε! ΦΕΚ Γ/283/2004!

Δέκα χρόνια πέρασαν και σίγουρα έχουμε ωριμάσει αρκετά στο Χημείο! 
Άλλοι γίναν τμηματάρχες, άλλοι αναπληρωτές προϊστάμενοι διευθύνσεων! 

Κάποιους θα τους δούμε σε τις νέες θέσεις ευθύνης!

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά νομίζω ότι είμαστε η κινητήριος δύναμη του ΓΧΚ, αυτή τη στιγμή! 

Και για πολύυυυυυυ καιρό ακόμη! 

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν, καλά, δημιουργικά, ήρεμα και ευτυχισμένα!!!!

marigoula

6 σχόλια:

  1. Μαριγούλα, το σχόλιο είναι άσχετο με την ανάρτηση. Είναι όμως σχετικό με την ετικέτα. Σήμερα μας απείλησε ανοιχτά ο Κοπρώνυμος Κούλης Μικροτάκης με μειώσεις μισθών επειδή δεν ισοπεδωθήκαμε με τους άλλους δυστυχείς ΔΥ. Παραθέτω κείμενο άγνωστου σε εμένα αλλά Χρυσόστομου σχολιογράφου (που να σχωρεθούν τα πεθαμένα σου φιλαράκι) για να βγάλω και εγώ τα απωθημένα μου.
    "Δεν φταίει ο ανεπάγγελτος διάδοχος.

    Πως να προκόψει η Ελλάδα, όταν κάτι τέτοια άχρηστα, άπληστα και ανεπάγγελτα υποκείμενα, ελέω της οCIAς… οικογενείας του Μητσοντοράκουλα, είναι υπουργοί του Σα(χλα)μάρα και “βολευτές” στο “κοινοβούλιο”…

    “Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον”…

    ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΠΑΝ (ΕΑΜ Β.ΥΔΡΟΧΟΟΣ )
    (… Ο Κυριάκος αγωνίζεται για την “αξιοκρατία” μεταξύ των “πελατών”. Αυτός, ο οποίος, από τότε που υπάρχει, ζει και “προοδεύει” ως ο γιος του πατέρα του, θα δημιουργήσει συνθήκες αξιοκρατίας στην πατρίδα μας …Ο τενεκές ο ξεγάνωτος, ο οποίος έχει τελειώσει ως “αριστούχος” το πληρωμένο Κολέγιο του Σαμαρά και του Παπανδρέου …Ο άχρηστος, που δεν έχει δώσει καν πανελλήνιες εξετάσεις να “μετρηθεί” έστω και μία φορά απέναντι στους “κοινούς” Έλληνες …Ο βλάξ με τις πιο εύκολες σπουδές σε ένα καλά διαλεγμένο για τη φήμη και τα ακριβά του δίδακτρα Κολέγιο.
    Κοινωνικές επιστήμες έχει τελειώσει ο ηλίθιος …Πρώτος “μάγκας” ο Κυριάκος. Διάλεξε τις πιο “φτηνές” σπουδές στο πιο ακριβό Κολέγιο μόνο και μόνο για να αποκτήσει άκοπα λαμπερή “βιτρίνα… Αριστούχος εκεί όπου πλήρωνε ο πατέρας του. Βραβεύτηκε για εργασία, η οποία αφορούσε την αμερικανική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα την εποχή που ο πατέρας του ήταν ταυτόχρονα Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ξέρει ποιος φουκαράς διπλωματικός υπάλληλος εργάστηκε, για να βραβευτεί ο Κυριάκος …Ο βλάκας με την περικεφαλαία …δωρεά της Siemens. Ευτυχώς γι’ αυτόν που πήγε σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί τέτοιες φάτσες στα δημόσια σχολεία δεν περνάνε και πολύ καλά. Όλη η ζωή του βλάκα είναι ένας “ύμνος” στην αξιοκρατία ….
    Αφού διέπρεψε” στον “ιδιωτικό” τομέα του ελληνικού δημοσίου, αποφάσισε ότι δεν έπρεπε πλέον να ενδιαφέρεται μόνον για τον εαυτό του, αλλά και για εμάς …Για ποιον λόγο μια τέτοια “αξία” να υπηρετεί μόνον τον εαυτό της; …Εγωιστικό δεν είναι; …
    Ο “μαυρογιαλούρος”, ο οποίος εκλέγεται στη Β’ Αθηνών από ένα παρακράτος, το οποίο κάνει τις “λίστες” των επιτυχόντων βουλευτών πριν καν πάνε να ψηφίσουν οι ψηφοφόροι …Ο “Προτεστάντης”, ο οποίος με τη βοήθεια των Πυλαρινών της Αρχιεπισκοπής έπαιρνε με τον τόνο τις “Ορθόδοξες” ψήφους …Ο κολλητός του Χριστοφοράκου, ο οποίος έτρεχε να μας εξηγήσει με πόσο ιδιαίτερο “τρόπο” ξεπλήρωνε τα “δώρα” της Siemens.
    Αυτός είναι που ανέλαβε “εργάτης” να “χτίσει” τη “Νέα Ελλάδα” με “μηχανικό” τον Σαμαρά. Ο δισέγγονος του Βενιζέλου ανέλαβε να χτίσει την Νέα Ελλάδα υπό τη διοίκηση του δισέγγονου του Μπενάκη. …)

    Να απολυθούν άμεσα όλοι οι Μητσοτακο-διορισμένοι …

    Να απολυθούν όλοι οι συγγενείς του βρικόλακα, κόρες, γιοι ,εγγόνια, αδελφία, ξαδέλφια, γαμπροί, θειοι, κουμπάροι, βαφτιστήρια, κολλητήρια και αδηφάγα αλητήρια ….

    Κούλη να γεροκομάς τον απέθαντο Δράκουλα των Χανίων, γιατί αν σου φύγει από το λαϊκό χέσιμο, θα χάσεις το μιζοφορέικο, που είναι συνδυασμένο με το Μητσοτακέικο…"

    ΑΣΧΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι, παρακαλώ διαδώστε το παραπάνω κείμενο. Βάλτε το στα κοινωνικά δίκτυα, στα blogs σας, στείλτε το με mail στους συνομιλητές σας.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας συγχαίρω και εύχομαι να τα τριανταπενταρίσετε. Ωστόσο, θα μου επιτρέψεις Μαριγούλα, να σου πω πως η κινητήριος δύναμη του Γ.Χ.Κ. είναι όλοι οι υπάλληλοί του που προσπαθούν και δεν εξαρτάται από τα χρόνια υπηρεσίας που έχουν, αλλά από την προσωπική εργασία του καθένα.
    Επίσης, ας μη βιάζονται οι συνάδελφοι με δέκα έτη προϋπηρεσία να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, έχουν άλλωστε αρκετό καιρό μπροστά τους.
    Υπάρχουν συνάδελφοι με διπλάσια και τριπλάσια προϋπηρεσία που υπηρετούν, ως απλοί "υπαλληλίσκοι", καλά και δημιουργικά, και ξέρουν ότι για να κρατήσουν την αξιοπρέπεια και την ηρεμία τους πρέπει να αποποιηθούν τις ενέργειες και τη συμπεριφορά (κοινώς "γλείψιμο") που απαιτούνται για να τους αποδοθούν οι "θέσεις ευθύνης", ειδικά στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 6.45 γειά στο στόμα σου
    Τσέχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μεγάλη αλαζονεία και ντροπή να γράφεται ότι το Χημείο στηρίζεται σε ανθρώπους με 10 χρόνια Υπηρεσία μηδενίζοντας όσα πρόσφεραν και προσφέρουν οι παλιότερες γενιές. Και όταν αυτές φύγουν, αυτοί που τα γράφουν αυτά θα ανακαλύψουν ότι ο Βασιλιάς είναι γυμνός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου συνάδελφε.... Με έχεις παρεξηγήσει. Δεν λέω ότι είμαστε Η ΜΟΝΗ κινητήρια δυναμη του ΓΧΚ, αλλά είμαστε κι εμείς ένα γρανάζι αυτής της κινητήριας δύναμης. Δεν είμαστε μαθητευόμενοι, δεν ασχολούμαστε μόνο με αναλύσεις, αλλά, πλέον, με τα πάντα. Επίσης είμαστε πολλοί (50 άνθρωποι διορισμένοι στο ΓΧΚ ήταν μεγάλη φουρνιά!).
      Φυσικά δε θέλουμε με τίποτα να φύγουν οι παλαιότεροι από εμάς συνάδελφοι. Έχουμε πλήρη επίγνωση της παραγματικότητας...
      Και, καλέ μου συνάδελφε, ένα κοπλιμέντο στους φίλους μου, δεν δικαιούμε να κάνω;
      Με χαρά θα περιμένω μια ανάρτηση από μέρους σου με αναφορά-αφιέρωμα στη δική σου γενιά συναδέλφων στο ΓΧΚ!!!!

      Διαγραφή