Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Στραβά κι ανάποδα


"Ποιος στ' αλήθεια είμαι γω και που πάω...

Προβολείς με στραβώνουν και πάω..."

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της ΓΓΔΕ (φάτσα-κάρτα στο taxis), θα υποβάλουν τις προτάσεις τους στη ΓΓ Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων... 
Αλήθεια, ποίος θα τις παραλάβει; 

Άλλο ένα ανέκδοτο από τα στραβά κι ανάποδα του τόπου. 
Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν που ανήκουν. Εκτός κι αν είμαι σε πλάνη.


Και πάμε στην ουσία. Σύστημα Παρακολούθησης. Κάποια ενημέρωση θα έχουμε; "Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες... να υποβάλουν προτάσεις". 
Οι προτάσεις μας; 
Θα μας πει κάποιος αν και τι προτείναμε εμείς;

Γ.Γ.

2 σχόλια:

  1. Στο άρθρο 2 του νομοσχεδίου, εισάγονται συμπληρωματικές διατάξεις για την απλοποίηση της νομοθεσίας σχετικά με την αιθυλική αλκοόλη. Προς άρση των ανησυχιών, που εκφράστηκαν εκ μέρους κάποιων βουλευτών στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η διάταξη δεν αφορά τους μικρούς αποσταγματοποιούς τοςυ λεγόμενους “διήμερους” για ιδία χρήση, αλλά μόνο τους συστηματικούς αποσταγματοποιούς για επαγγελματική χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, αν τρέφεις ψευδαισθήσεις ότι οι διήμεροι χρησιμοποιούν το τσίπουρο που βράζουν για "ιδία χρήση" απατάσαι πλάνην οικτρά!!!!!!!
      ΜΟΝΟ με αυτούς έπρεπε να ασχολείται η νομοθεσία και με το πως θα τους σταματήσει-περιορίσει-ελέγξει με κάποιον τρόπο... (Τρόποι υπάρχουν αλλά, όπως κατάλαβες, οι εκλεκτοί κύριοι βουλευτές μας δεν θέλουν να βάλουν χέρι στους αγαπημένους τους ψήφους.......)

      Διαγραφή