Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Εξοικονόμηση προσωπικού

Θέλετε να δείτε τι κάνουν οι Κύπριοι για να ελέγχουν τη Ζιβανία;

Διαβάστε το παρακάτω στο Διαδίκτυο: 


Τώρα, αν συγκρίνετε πόσοι τρέχουν από πίσω από τους αποσταγματοποιούς και τους διήμερους και αν νομίζετε ότι καλά κάνουν οι χημικοί και προσπαθούν να εφαρμόσουν όσα απαιτεί η ελληνική νομοθεσία, προσωπικά δεν έχω να πω τίποτα! 
Αν όμως νομίζετε ότι ο ξαφνικός έλεγχος όπως προβλέπει η Κυπριακη Νομοθεσία είναι πιο αποτελεσματική μπορείτε να κάνετε τις εισηγήσεις σας.
Διαφορετικά θα ψάχνει το Γ.Χ.Κ. για προσωπικό!!


Μίχας Σταύρος Χημικός Συνταξιούχος

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Σταύρο,
    συμφωνώ και επαυξάνω. Νομίζω πως υπάρχει έδαφος να μειωθούν όλες αυτές οι αλυσιτελείς διαδικασίες που προβλέπει η νομοθεσία, να υποκατασταθούν με άλλες μεθόδους και τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά. Χρειάζεται βούληση και να ξεπεραστεί η αδράνεια και η φοβία, για να αρχίσει μια ουσιαστική συζήτηση. Οι συνταξιούχοι συνάδελφοι έχουν να προσφέρουν πολλά, ακριβώς γιατί διαθέτουν το μίγμα εμπειρίας, γνώσης, αλλά και νηφαλιότητας και αποστασιοποίησης στις κατάλληλες αναλογίες.
    Όταν πριν 4 χρόνια, η διαμόρφωση της υπουργικής απόφασης για τα ποτά (μετά από ουσιαστική διαβούλευση) έφτανε στο τέλος της, μια συνάδελφος-προϊσταμένη περιφερειακής Χ.Υ.- έστειλε ένα έγγραφο στην τότε Γενική Διευθύντρια λέγοντας με έντονο τρόπο ότι οι απλουστεύσεις που θα επέφερε η απόφαση αυτή απειλούσαν με κατάρρευση όλο το σύστημα ελέγχου των αλκοολούχων ποτών. Χρειάστηκε να επιχειρηματολογήσουμε σκληρά υπέρ της απόφασης, χωρίς να είμαι βέβαιη για το πόσο πείσαμε.
    4 χρόνια μετά την εφαρμογή αυτής της απόφασης, εκείνα που τότε φάνταζαν επικίνδυνα, σήμερα είναι αυτονόητα. Και φυσικά δεν υπάρχει ούτε σκιά σκέψης για επάνοδο στο προηγούμενο καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή