Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πάλι μας την κόβουν.....

Μια και λύσαμε τα θέματα προϊσταμένων, υπαλλήλων ανά τμήμα, αρμοδιοτήτων (σχεδόν) κτλ κτλ (ούτε μήνα δεν μας πήρε, τι γκρινιάζετε;) είπα να κάνω καφέ και να δω στα κλεφτά καμμιά είδηση. 

Για την Αμφίπολη ήθελα να δω, αλλά ας όψεται!! Δεν πρόλαβα!
Τι έγινε βρε παιδια στα ΜΜΕ; Πάλι πρέπει να την πληρώσει ο δημόσιος υπάλληλος για να ευχαριστηθεί ο άνεργος επειδή ήρθε η ανάπτυξη και σώθηκε η χώρα;
Κι επιτέλους βγάλτε μια απόφαση-είδηση κι όχι αμπελοφιλοσοφίες, διότι κοντεύω να βγάλω εισητήρια για ΤαμΤουμ 5 φορές από την αρχή της χρονιάς....(μόνο εκεί θα μπορώ να κρυφτώ και να μην πληρώνω τις τρέχουσες υποχρεώσεις μου αν μας κοπεί ΚΑΙ η υπερβάλλουσα μείωση).

Τι να πεις!

marigoula

4 σχόλια:

  1. Δέκα post πιο πριν έγραψα για το θέμα.Καλούμε σε συμμετοχή με το ΠΑΜΕ στην απεργία της Πέμπτης για να αντισταθούμε στη νέα λαίλαπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζόρια τώρα έ;Αφήστε το σύλλογο να τρέχει και να κόπτεται για τις θέσεις των προϊσταμένων (που θα ανταμοιφθούν άλλωστε με ένα κομμάτι της υπερβάλουσας μείωσης).Όσο νυχτώνει η π....α μεγαλώνει.Βαζελίνη και άλειμμα.Τόσα χρόνια τα τρώγαμε και δε λέγαμε τίποτα.Τώρα θα τον πιούμε.Και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν, συνάδελφε τόσα χρόνια νόμιζες ότι τα έτρωγες είναι δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι δικαίωμά σου να μιλάς σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο.....διότι εγώ νομίζω ότι ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΑ και δεν δέχομαι κουβέντα σ' αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρίξε και εσύ νερό στο μύλο του Τέρη Χρυσού!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι 750 ευρω για τους διδάκτορες και 703 για τους υπόλοιπους είναι ένας ικανοποιητικός μισθός για να ζήσει κάποιος και να βάλει και 5 ευρώ στην άκρη για μια δύσκολη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή