Καλωσήρθατε στο προσωπικό μας "ημερολόγιο"!
Αυτός είναι ο χώρος όπου οι υπάλληλοι του Γενικού Χημείου του Κράτους
θα λέμε όλα όσα μας ενδιαφέρουν και μας προβληματίζουν.
Όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας!

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

16 Τρόποι να μείνεις μίζερος για πάντα!

Καλημέρα σας. 
Όλα καλά; 
Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που διάβασα και με έκανε να γελάσω πολύ! Το βρήκα στο modernmoms.gr κι έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το μοιραστώ μαζί σας!

marigoula

Θέλετε να μείνετε μιζεράκια για πάντα??
Μη πάτε αλλού σας έχω 16 ΠΑΝεύκολους τρόπους για να μείνετε κακομοιρούλικα FOR EVER!!!
1. Μιζέριασε αλύπητα !!!
Κλάψε, λύσσαξε, χτυπήσου , πέσε στα πατώματα!! Σιχτίρισε τη μοίρα σου και το ριζικό σου …
Παραπονέσου παντού όπου σταθείς και όπου βρεθείς!! Για όλα για τη δουλειά , τα παιδιά , το σχολείο , τους φίλους, την οικογένεια ….τη μοίρα σου τη σακατεμένη ….Μη ξεχάσεις κάτι !!!
2. Βρίσε με τη ψυχή σου !!!! 
Τη βλαμμένη τη γειτόνισσα, τον ηλίθιο συνάδελφο , τον οδηγό του μπροστινού αμαξιού !! Βρίστους όλους και αν δε ευχαριστηθείς αρκετά μπες στο ιντερνέτ βρες κάποιον εκεί σε κάνα μπλογκ σε κανα facebook και μπινελίκωσε τον !! Ειδικά αν ΤΟΛΜΑΕΙ να έχει άδικο!! Αν είναι δυνατόν ….
3. Κάνε κριτική επαγγελματικά !!
Κουτσομπόλεψε τόσο πολύ μέχρι να πέσεις ξερός !! Επειδή ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ενδιαφέρονται για την αρνητική κριτική σου αλήθεια σου λέω !! Κριτίκαρε όποιον προσπαθεί να κάνει οτιδήποτε! !! Αν είναι και διαφορετικό ή δημιουργικό δώσε τα ρέστα σου …αι από κει χάμω ο κάθε ένας …ξεζούμισε το μυαλό σου και βρες αποδείξεις για όλους αυτούς ότι πράγματι είναι ελεεινοί και ανάξιοι και πολύ καλά κάνεις και τους κράζεις !!
4. Μείνε καχύποπτος για πάντα !! 
ΟΛΟΙ θέλουν το κακό σου !! Θέλουν να ψοφήσεις να εξαφανιστείς από το χάρτη !! ΟΛΟΙ είναι απατεώνες γιατροί , δικηγόροι , εκπαιδευτικοί !! ΟΛΟΙ στο ιντερνετ θέλουν να σε ξεγελάσουν , να σου πάρουν τα λεφτά , να σε εξαπατήσουν …Μη τους μιλάς ούτε να τους πιστεύεις κανένα όμως !!
5. Αν δυσκολευτείς ΠΑΡΑΤΑ τα!!!
Παράτησε τα αμέσως …Μη κάνεις απολύτως καμία προσπάθεια !! Άκου κει οι δυσκολίες είναι για να τα παρατήσουμε να τελειώνουμε…Δεν είναι ότι δε προσπάθησες …αλλά δε γίνεται δε είναι η ώρα του ακόμα …σε γλωσσόφαγε η φιλενάδα σου ….έχεις ανάδρομο στον Ερμή…
6. Διαπληκτίσου ελεύθερα στο ίντερνετ !!
Πείσε τον οποιονδήποτε πόσο βλάκας και ανίδεος είναι που γράφει ότι γράφει και ΜΙΑ χαρά θα το καταλάβει και να είσαι σίγουρος ότι θα βγει κάτι πολύ κάλο από αυτό !! Γίνε εριστικότατος και αγενέστατος ακόμα και στη πιο απλή ερώτηση διότι ξύπνησες στραβά και βοήθησε έτσι οποιονδήποτε ζητάει βοήθεια για ένα θέμα του !! Έτσι θα επικοινωνήσετε αποτελεσματικά και θα του παρέχεις μια καταπληκτική βοήθεια !!
Picture
7. Διάβαζε σκουπιδοκουτσομπολο – περιοδικά , Μπλογκς και φορουμς…
Τα οποία αναπαράγουν αρνητικές ειδήσεις νον στοπ !! Βλέπε κάθε μέρα τηλεόραση και πίστευε τα πάντα !! Μπες στο πετσί της μιζέριας , του πως μας κατάντησαν, το πόσο χάλια  είναι όλος ο κόσμος !! Σου κάνει καλό και πρωτίστως σε βοηθάει να σιγουρευτείς ότι κάνεις πολύ καλά που είσαι μιζερόπουλος διότι η κατάσταση είναι ελεεινή και τρισάθλια !!
8. Βρες ανθρώπους κατακαημένους και μαγκούφηδες να κάνεις παρέα!!
Προσέλκυσε φιλαράκια που δε κάνουν τίποτα να αλλάξουν τη κακόμοιρη φύση τους και πείτε τα βάσανα σας ξανά και ξανά !! Πείτε σε επανάληψη τα πάντα που πάνε στραβά στη ζωή σας !!   Παραπονεθείτε παρεάκι για τα λεφτά που δεν έχετε , για την οικογένεια, για τη κούραση , τους πόνους, κουτσομπολέψτε τους άλλους , πείτε ένα τόνο κακίες , μη ξεχάσετε να αναλύσετε πόσο σκατά είναι η ζωή σας και πόσο ηλίθιοι είναι όλοι  …
Δε χρειάζεται να βγάλεις από τη ζωή σου αυτούς που ρουφάνε το αίμα…διότι είναι δύσκολο και δε γίνεται !!
9. Μην αλλάξεις ποτέ και τίποτα !! 
Αν δε σου αρέσει κάτι απλά μη κάνεις τίποτα !! Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις!! Άλλωστε γιατί να αλλάξεις ΕΣΥ?? Να αλλάξουν όλοι οι άλλοι πρώτα !!!
Και αν μια κατάσταση είναι κολλημένη άφησε τη εκεί ήσυχη!! Κάνε τα παράπονα σου …ανέλυσε τη ξανά και ξανά …πες όλα τα αρνητικά και συνέχισε να τη ζεις !!
10.     Κατηγόρησε τους άλλους !!
Διότι ΦΥΣΙΚΑ δε φταις εσύ για τίποτα !! Κατανάλωσε την πολύτιμη ενέργεια σου όλη μέρα στο να κατηγορείς τον καιρό , τη κοινωνία , τους πολιτικούς , τη κυβέρνηση , τη κρίση, τα λεφτά που δεν έχεις , το Θεό που μας ξέχασε ….και έτσι βοηθάς και τη κατάσταση και τον εαυτό σου !! Νομίζω πως έγκυρες έρευνες δείξανε ότι όσο πιο πολύ παραπονιέσαι τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από τη κρίση !!!
Διαμαρτυρήσου για όλα με ή χωρίς αιτία ΔΕΝ έχει σημασία …σημασία έχει να μη σε πιάνουν κορόιδο …άντε από κει χάμω ….
Δεν υπάρχουν εναλλακτικές σε τίποτα και για τίποτα πλέον το ξέρεις καλά και για αυτό δεν ασχολείσαι και πολύ καλά κάνεις !!!
Picture
10.     Μείνε επιθετικά παθητικός !! 
Δε χρειάζεται να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου αποτελεσματικά ! Κράτα μούτρα, λέγε κακίες μέσα από τα δόντια σου , μη ζητάς από κανένα τίποτα αφού ούτως η άλλως κανείς δε θα σου δώσει αυτό που θες και κανείς δε θα σε βοηθήσει …γιατί να ασχολείσαι ??
11.       Αν όμως σου πατήσουν τα κουμπιά …κάνε έκρηξη!!
Αντέδρασε με μανία σε ένα αρνητικό σχόλιο , σε ένα απαίσιο email, στον άντρα σου , στα παιδιά σου … ε…δε γίνεται αφού σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου θα τα ακούσουν !! Δε χρειάζεται να το διαχειριστείς ! Εκτόξευσε το θυμό σου χωρίς δεύτερη σκέψη !!!!
12.     Να είσαι παντελώς κάφρος ακόμα και στον εαυτό σου !!
Αυτομαστιγώσου!! Να λες στον εαυτό σου ότι κακία μπορείς να σκεφτείς! Να σκέφτεσαι πόσο χάλια τα κάνεις όλα …και μη πιστέψεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι …άλλωστε σιγά δεν έχεις και τίποτα …ήταν μια κακή μέρα ….μια κακή εβδομάδα….ένας κακός χρόνος .. τα πρώτα 50 χρόνια είναι τα πιο δύσκολα …θα περάσουν νεράκι !!
13.     Μη βάζεις στόχους !!
Ποιος ο λόγος άλλωστε?? Αφού τίποτε δε γίνεται πραγματικότητα !! Οι στόχοι είναι για αυτούς που δεν έχουν δουλειά να κάνουνε …πολύ φασαρία για το τίποτα !!
14.     Φάε τη κριτική που σου κάνουν αμάσητη !! 
Σε είπαν άχρηστο και αυτό που κάνεις ηλιθιότητα??
Κλάψε, χτυπήσου και σταμάτα ότι κάνεις !! Έτσι θα τους δείξεις εσύ ….θα αδρανήσεις και θα εξαφανιστείς από πρόσωπου γης και ιντερνετ έτσι δε θα σε βρουν ξανά πουθενά !!! Ετσι !!! Για να μάθουν!!!
15.     Να λαμβάνεις την ιντερνετική σου ζωή στα σοβαρά!!
Ότι πιστεύει ο κάθε ένας που σε γνωρίζει ιντερνετικά είναι αλήθεια !!! Σε ξέρει , σε βλέπει , σε ζει με κρυφές κάμερες βεβαία !! Όποιο σχόλιο κάνει για τη ζωή σου έχει βαρύτητα !! Διότι ο σοφός ιντερνετικός φίλος ξέρει καλύτερα και συ οφείλεις να τον πιστέψεις και να μαραζώσεις !!!
Λάβε σοβαρά υπόψην σου όλα τα λάικς και τα κλικς διότι αυτά σε κάνουν αυτό που είσαι και σε προσδιορίζουν!!! Δεν έχεις αρκετά λάικς???? Λυπάμαι πολύ αλλά είσαι ο αδύναμος κρίκος….
16.     Μην τολμήσεις ποτέ να ψυχαναλυθείς με κανένα τρόπο!!
Ούτε να το σκεφτείς ….Άκου να πας σε ψυχολόγο …τρελός είσαι …ούτε φυσικά να πάρεις και κανα βιβλίο τέτοιου τύπου …πφφφ ..χάσιμο χρόνου ..όλο θεωρίες και κουραφέξαλα !! Να τα πεις σε φίλο ?? Δε πάμε καλά αφού όλοι σε ζηλεύουν και θέλουν να σε εκμεταλλευτούν τα πάμε αυτά μη τα ξαναλέμε!!
Άλλωστε τι έχεις ….μια χαρά είσαι στη μιζερίτσα σου …ε???
Εύη Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου